Cosmetische Voet

Cosmetische voetbehandeling.

Het is weer de tijd om je voeten om te laten zien. Bij vermoeide, gestresste of uitgebluste voeten is een goede, verzorgende pedicurebehandeling voordat je de slippers weer aantrekt best fijn.

Je voeten dragen je de hele dag. We stoppen ze in schoenen, die niet altijd even goed en comfortabel voor onze voeten zijn. Daarom vind de Vrolijke Voet dat voeten de aandacht moeten krijgen die ze verdienen. Bij de Vrolijke Voet worden je voeten goed verzorgd en heerlijk verwend.

Tijdens de cosmetische pedicurebehandeling wordt eelt verwijderd en worden je voeten lekker gescrubd. Je voeten krijgen een lekkere massage en je nagels worden netjes verzorgd. Om de behandeling af te sluiten krijg je een verzorgende voetencrème. Hierna zullen je voeten ontspannen aanvoelen en mooi in je open zomersandaaltjes passen. Hiervoor worden de producten van Wellness Footcare van Camillen 60 gebruikt. Dat zijn producten op basis van aloë vera en olijven die perfect op elkaar afgestemd zijn voor een heerlijke verwenbehandeling.